Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_0
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_1
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_2
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_3
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_4
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_5
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_6
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_7
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_8
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_9
Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh, 95316_10

Luxusné

Kancelárie, admin. priestory na prenájom, Dunajská, Košice - Juh

Cena:
Dohodou

Základne informácie:

Kategória:
Kancelárie, admin. priestory

Typ operácie:
Prenajom

Stav nehnuteľnosti:
Kompletná rekonštrukcia

ID inzerátu:
95316

Popis nehnuteľnosti:

Top priestory /obchodné, administratívne, služby/ v top budove.

Ponúkame na prenájom nové priestory v budove s úžasným výhľadom na celé Košice. Priestory sú moderné a spĺňajú všetky požiadavky modernej doby. Vhodné využitie na obchodné, administratívne účely alebo poskytovanie služieb.

Lokalita: Dunajská ulica, širšie centrum Košíc.

K dispozícií je privátne parkovisko.

Aktuálne voľné priestory:
1. Obchodný priestor na prízemí o rozlohe 264 m2 + zastrešená terasa o rozlohe 70 m2 /odsúvateľné dvere s výstupom priamo na terasu/. Ideálny priestor ako predajňa áut, fashion, poisťovňa, banka, lekáreň, gastro prevádzka....
2. Obchodno-admistratívny priestor na 2. poschodí o rozlohe 122,5 m2. Priestor disponuje veľkoplošnými výkladmi s výhľadom na ulicu. Vstupné dvere do priestoru sklenené.
3. Administratívny priestor s výhľadom na celé Košice na 3. poschodí o rozlohe 89 m2. Administratívny vstup- automatické dvere. Celo presklená fasáda- výhľad na mesto Košice- panoráma. Priestor disponuje presklenou fasádou s exkluzívnym výhľadom na panorámu mesta Košice. Vstupné dvere do priestoru presklené, hliníkové. Priestor má položený designový koberec a presklené deliace priečky. Top priestor pre exkluzívny office.
4. Administratívny priestor na 2. Poschodí o rozlohe 168 m2. Administratívny vstup- automatické dvere. Celo presklená fasáda- výhľad na ulicu a privátny parking. Priestor disponuje presklennou fasádou s výhľadom na ulicu a privátny parking. Vstupné dvere do priestoru presklené, hliníkové.
5. Administratívny priestor na 2. poschodí o rozlohe 89 m2. . Priestor disponuje presklenou fasádou s výhľadom na panorámu mesta Košice a korunu stromu- Lipa, ktorá sa mení počas 4 ročných období. V tomto priestore akoby Ste sedeli v korune stromu. Vstupné dvere do priestoru presklené, hliníkové.
6. Administratívny priestor na 1. poschodí o rozlohe 80 m2. Administratívny vstup- automatické dvere. Priestor disponuje presklenými stenami- delia priestor na tri časti- jednačka, kancelária a openspace s toaletou. Vstupné dvere do priestoru presklené, hliníkové.
7. Administratívny priestor na 3. poschodí s výťahom o rozlohe 50 m2. Vstupné dvere do priestoru drevené , splývajúce s obkladom chodby.

Budova: novostavba, skolaudovaná, výťah, parking, koberce na chodbách a schodoch - antialergické, stropná klimatizácia pre každý priestor, antistatické AIRMASTER, automatické dvere v administratívnej, ako aj v obchodnej časti, hliníkové otvárateľné okná, kartový systém pre pohyb osôb v budove ...

Možnosť dispozičnej úpravy priestorov podľa požiadaviek klientov.

Zobraziť popis

Poloha nehnuteľnosti:

Mapa:

Mgr. Tomáš Lukačko

0904 563 ... Zobraziť